База с. Равнината
Рудозем,
България
24.847786
41.4870546
UserLikes
Име: СЕВА
Адрес: Рудозем, База с. Равнината
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://sales@seva-berry.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Плодови консерви
Дейност:

Производство на мармалади, еликсири, конфитюри, желета.

Ключови думи: натурални конфитюри, мармалади, сладка с цели плодове, диабетични конфитюри, родопски боров еликсир

За нас

Фирма СЕВА ООД, гр. Рудозем, е образувана през 1994г. От 1998г се занимава с производство на шипков мармалад, боров еликсир /БОРОВ МЕД/ - от борови връхчета, конфитюри, желета и сладка от най-високо качество. Приоритет за фирмата са продукти от диворастящи плодове и билки, сладка и конфитюри с цели плодове и диабетични /диетични конфитюри /без захар/. Производственото предприятие е разположено в с.Равнината, намиращо се на 1100м надморска височина, в сърцето на Родопите на 50 км от курорта Пампорово между Рудозем и Смилян на
СЕВА
30 км от границата с Република Гърция. Районът се превръща в туристически център - www.rudozem.info. Предприятието ни се намира по средата на една от екопътеките, която е основна в туристическите маршрути.

Диворастящите плодове - шипки, малини, боровинки, къпини, диви ягоди, ябълки, дренки, сливи, борови връхчета се събират по високите части на планината, а останалите – ягоди, арония, вишни, дюли се отглеждат в месности близки до предприятието, което гарантира екологичният характер на продуктите на фирмата.

В основата
СЕВА
на нашите технологии са старите, местни родопски рецепти. Това бяха и причините, поради които организаторите на сватбата на Княгиня Калина през 2002г избраха за десерт нашето сладко от боровинки за гостите си от цял свят.

Стремежът ни е да се утвърдим като образцово малко предприятие,което да произвежда преди всичко уникални екологични продукти с плодове от Родопите.

Основен показател за нас е качеството. Количеството ще зависи от предпочитанията на потребителите и възможностите за осигуряване на качествени плодове.



 
Открийте ни в Google+